cos (0)

Aparat terapie cu laser Lambda (monodiodic+exadiodic)


Producator:

LED (Italia)
la cerere


Observatii:

Garantie 2 ani. Marcaj european de conformitate CE. Consultanta la achizitii. Suport tehnic calificat. 


Recomandat:

Spitale / Clinici / Cabinete  

Pentru oferta de pret si alte intrebari referitoare la acest produs contactati-ne pe email: sales[at]medfarm-trading.ro sau telefonic : 0723 659 400


Aparat terapie cu laser Lambda (monodiodic+exadiodIC) COD LMB002 este o unitate de control programabila  pentru  emiterea de unde IR LASER, potrivita pentru tratamentele biostimulatoare de regenerare si tratamentele cu analgezice.
Este posibil să se conecteze la Lambda si alte piese de mana-traductoare optionale. Traductoarele, pot avea dimensiuni si putere de radiatii diferite. Acest lucru permite alegerea de catre operator a celei mai bune piese de mana adecvata pentru tratamentul ce urmeaza a fi facut.
Lambda dispune de un sistem de control de securitate care dezactiveaza in mod automat emisia LASER  in caz de urgenta, esec sau de poziÈ›ionare gresita a piesei de mana  pe zona-tinta  de tratat. Noua gama de produse pentru fizioterapie este prevazuta cu: Display touchscreen grafic, cu luminozitate ridicata. Interfata intuitiva cu pictograme. Control unitate cu un buton multifunctional sau prin intermediul ecranului tactil. Protocoale terapeutice stocate in aparat. Programe personalizate, fie pe aparat sau prin portul USB.

Frecventa Iesire: 0,5 – 10.000  Hz
Lungime unda – traductor (piesa de mana): 905 nm
Lungime puls iesire: 100 nsec
Alimentare electrica: 90-240 V ac / 50-60 Hz
Putere consumata: 70 VA

Accesorii standard incluse la livrare:
Unit
Cablu de alimentare
Ochelari de protectie – 2 perechi
Piesa de mana cu o dioda laser 30 W
Piesa de mana cu o dioda laser 180 W (6x30)
Kit conexiune pentru blocarea la distanta 



 

Afla mai multe Inchide