cos (0)

Aparat presoterapie Pressa


Producator:

LED (Italia)
29.241,24 Lei
TVA inclus
(24.571,41 Lei)
fara TVA


Observatii:

Garantie 2 ani. Marcaj european de conformitate CE. Consultanta la achizitii. Suport tehnic calificat. Service autorizat de Ministerul Sanatatii.


Recomandat:

Spitale / Clinici / Cabinete  

Pentru oferta de pret si alte intrebari referitoare la acest produs contactati-ne pe email: sales[at]medfarm-trading.ro sau telefonic : 0723 659 400


Aparat preoterapie Pressa cod PRS001 este un sistem de compresie modern si de incredere, de noua generatie. Echipamentul este destinat pentru tratamentele de fizioterapie care necesita masajul cu presiune mecanica pentru drenajul limfatic. Precizia masuratorii presiunii, multi-functionalitatea sistemului de planificare si actiunea accesoriilor speciale fiziologice, cu sectoare ce se suprapun, va permit sa deblocati ganglionii limfatici, inainte de a face masajul de presiune.
Pressa a fost realizat folosind cele mai noi tehnologii electronice, fiind capabil sa acopere pana la 8 sectoare. Pressa utilizeaza un sistem de recunoastere automata a accesoriului conectat care previne erorile nedorite la selectarea protocoalelor sau a programelor solicitate. Pressa va permite sa setati presiuni de exercitiu diferite pentru fiecare sector separat.
Noua gama de produse pentru fizioterapie este prevazuta cu: Display touchscreen grafic, cu luminozitate ridicata. Interfata intuitiva cu pictograme. Control unitate cu un buton multifunctional sau prin intermediul ecranului tactil. Protocoale terapeutice stocate in aparat. Programe personalizate, fie pe aparat sau prin portul USB.

Presiune maxima: 250 mmHg
Interval presiune sector: 30-90 mmHg
Numarul sectoarelor: 8
Moduri tratament: Timp sau Cicluri
Alimentare electrica: 90-240 Vac /50-60 Hz
Putere consumata: 70 VA

Accesorii standard incluse la livrare:
Unit
Cablu alimentare
Manson dublu picioare FISIO AUTO 8 sectoare, cu marsupiu



 

Afla mai multe Inchide