cos (0)

Aparat magnetoterapie Tesla pulse


Producator:

LED (Italia)
la cerere


Observatii:

Garantie 2 ani. Marcaj european de conformitate CE. Consultanta la achizitii. Suport tehnic calificat. Service autorizat de Ministerul Sanatatii.


Recomandat:

Spitale / Clinici / Cabinete  

Pentru oferta de pret si alte intrebari referitoare la acest produs contactati-ne pe email: sales[at]medfarm-trading.ro sau telefonic : 0723 659 400


Tesla pulse este un dispozitiv conceput pentru aplicații profesionale pentru tratamentul patologiilor osteo-articulare.
Tesla pulse poate comanda o pereche de traductoare plate (optional) si o piesa de mana pentru camp magnetic pulsatoriu. Iesirile pot fi activate in mod individual.
Tesla pulse are un ecran grafic touchscreen care permite controlul interactiv al unitatii.
Tesla pulse in modul PULS prin intermediul capului circular interschimbabil al piesei de mana emite un camp magnetic pulsatoriu caracterizat prin: camp electric neglijabil, camp puls magnetic mare (1 Tesla) (puls magnetic radiat RAMP), efecte termice neglijabile, tesutul respectiv are ca rezultat aplicatii neinvazive si non-dureroase, favorizand scurgerea si normalizarea celulara prin biostimularea tesutului si celulara pentru tratamentul patologiilor traumatice importante cu sau fara edem, forme inflamatorii si / sau dureroase cum ar fi artroza cervicala, lumbago, sciatica, tendinita, traumatisme sportive (întindere, rupere etc.).
Ce este nou la  TESLA PULSE: Ecran tactil de mare luminozitate. Interfata cu pictograme intuitive. Comenzile unitatii realizate de un buton. Encoder multifunctional, taste sau ecran tactil. Protocoale stocate în interior. Programe personalizate. Posibilitatea de a face upgrade prin portul USB. Software de sase limbi.

Alimentare: 90-240 Vac / 50-60 Hz
Putere electrică de intrare: 120 VA
Frecventa de ieșire: 0,5 - 5 Hz
Nivel maxim de ieșire: 10 kGauss (1T)
Dimensiuni: (L) 390 x  (l) 315 x (H) 170 mm
Greutate: 5 kg

Accesorii standard incluse la livrare:
Cablu alimentare
Piesa de mana pentru magneto-terapie pulse
Cap capacitiv cu capac ø 48mm
Cap capacitiv cu capac ø 62mm



 

Afla mai multe Inchide