cos (0)

Aparat terapie cu ultrasunete Sonora


Producator:

LED (Italia)
7.459,50 Lei
TVA inclus
(6.268,22 Lei)
fara TVA


Observatii:

Garantie 2 ani. Marcaj european de conformitate CE. Consultanta la achizitii. Suport tehnic calificat. 


Recomandat:

Spitale / Clinici / Cabinete  

Pentru oferta de pret si alte intrebari referitoare la acest produs contactati-ne pe email: sales[at]medfarm-trading.ro sau telefonic : 0723 659 400


Aparat terapie cu ultrasunete Sonora cod SNR001 este o unitate driver programabila pentru transductoare (piese de mana) cu ultrasunete cu frecvente de lucru la 1 la 3 MHz.
Sonora este produs in următoarele versiuni:
Prima versiune are modul de reglare automat  in care se utilizeaza transductoare ultrasonice (piese de mana) in gama in intervalul de 1 MHz-3 MHz.
A doua versiune, dispune de reglare automata, utilizand transductoare ultrasonice (piese de mana) intr-un interval de frecventa care variaza de la intre 1 MHz pana la 3 MHz impreuna cu curenti pentru electroterapie.
Cu Sonora este posibila obtinerea  generarii de ultrasunete, continuu sau modulate, cu intensitatea si timpul de lucru programabile pentru a se adapta la tratamentul termo-terapeutic  de adancime pentru diferite conditii patologice.
Transductoarele ultrasonice (piesele de mana) pot fi utilizate si sub apa.
Noua gama de produse pentru fizioterapie este prevazuta cu: Display touchscreen grafic, cu luminozitate ridicata. Interfata intuitiva cu pictograme. Control unitate cu un buton multifunctional sau prin intermediul ecranului tactil. Protocoale terapeutice stocate in aparat. Programe personalizate, fie pe aparat sau prin portul USB.

Frecventa Ultrasunete: 1.0 la 3.0 MHz  
Intensitatea maxima: 3.0 W/cm2
Curent de iesire direct maxim: 30 mA
Curent de iesire pulsat maxim: 70 mA
urent de iesire maxim: 100 Vdc
Tensiune de alimentare: 90-240 Vac / 50-60 Hz
Putere absorbita: 70 VA

Accesorii standard incluse la livrare:
Unit
Cablu de alimentare
Piesa de mana US Auto 1-3 1-3 MHz, Ø35mm



 

Afla mai multe Inchide